Cumhur İttifakı, Konak'a çıkarma yaptı

Cumhur İttifakı üyeleri AK Parti ve MHP'nin önde gelen isimleri yaklaşan yerel seçim öncesinde Konak Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Cumhur İttifakı, Konak'a çıkarma yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı, AK Parti ortaklığında Konak’ta mahalle toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhur İttifakı Adayı Sami Er, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Ak Parti Malatya Milletvekilleri İhsan Koca ve Abdurrahman Babacan, Ak Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre, Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ve Cumhur İttifakı Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof Dr İlhan Geçit katıldı.Cumhur İttifakı, Konak'a çıkarma yaptı

Konak halkının ilgi gösterdiği programını gündemi, Asrın Felaketi olarak nitelendirilen deprem felaketi ve bu felaketin sonrasındaki tatbik edilen uygulamalar ve verilen hizmetlerdi. Bununla birlikte; deprem sonrası Yeşilyurt ilçesinin geçirdiği değişimler ve tasarlanan projeler de vatandaşın bilgisinde sunuldu. 

Programın devamında yeni dönemde mahalle sakinlerin beklentileri ve talepleri değerlendirildi.