Çalık'tan Er'e tam destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sami Er'e ilk destek Malatya Ak Parti eski milletvekili Öznur Çalık'tan geldi. 

Çalık'tan Er'e tam destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti’nin ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Sami Er olarak açıklandı. 

Er’e ilk destek Malatya Ak Parti eski milletvekili Öznur Çalık’tan geldi. Çalık sosyal medya hesabındanyaptığı paylaşımda; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın olurlarıyla partimizin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sami ER kardeşimize başarılar diliyorum. Dün olduğu gibi, bugün de, yarın da Ülkeme ve Malatya’ma hizmet etmek, ömrümün en büyük bahtiyarlığı olarak sürecektir.  Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde; milletimiz ve yaralı şehrimiz Malatya'mız için hep birlikte daha çok çalışmaya, yaralarımızı sarmaya, yıkılan şehrimizi yeniden ayağa kaldırmaya devam edeceğiz. Sahada olmaya, davamıza sahip çıkmaya, Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olmaya devam inşallah!