Boey'in zekatı Malatya'ya

Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Galatasaray Kulübünün deprem bölgesi için sunduğu destek kapsamına Malatya'nın da içerisinde yer alması için geçtiğimiz ay görüşme yapmıştı. Babacan, kulüp ile yeni yapılan görüşmede Boey'in Bayern Münih'e transfer zekatının Malatya için talep ettiklerini belirterek, kulübün, konut ya da listede olan okul ihtiyacı için TOKİ ile görüşeceklerini ve ayırdıkların meblağın gerekli kısmını Malatya'ya aktarılmasını sağlayacaklarını söyledi. 

Boey'in zekatı Malatya'ya

Malatya’ya söz vermiştik!

Boey,in zekatı Malatya'ya 

6 Şubat tarihli depremlerde etkilenen Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş'a 100 konut olmak üzere toplamda 300 konut inşası için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Galatasaray Spor Kulübü arasında anlaşma imzalandı. Ancak depremlerden en fazla etkilenen illerden olan Malatya yine es geçilmişti. Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, deprem bölgesi için sunulan desteğin kapsamında Malatya’nın dahil edilmesi için geçtiğimiz aylarda GS Kulübünde görüşmeler yapmıştı.

Babacan, kulüple ile tekrar yapılan görüşmenin detaylarını sosyal medya hesabından açıkladı. Babacan, “Malatyalılara söz vermiştik. Geçtiğimiz ay Galatasaray SK Genel Sekreteri Eray Yazgan ile görüşmüş ve Galatasaray'ın deprem bölgesi için sunduğu desteğin kapsamına Malatya'nın dahil edilmesi noktasında görüşeceğimizi söylemiştik. Kendileri de sağ olsunlar kulüp binasına bizleri davet etmişti. Bu sabah Galatasaray SK kulüp binasında Başkanımız Dursun Özbek, İkinci Başkanımız Metin Öztürk ve Genel Sekreterimiz Eray Yazgan Beyefendiler ile güzel ve sıcak bir muhabbette buluştuk. Görüşmenin, Türk futbol tarihinin en büyük satışının yapılmasının hemen ertesinde olması da Malatya için ayrı bir güzellik oldu. Özetle başkanımızdan, Boey'in Bayern Münih'e transferinin zekatını Malatya için talep ettik. Başkanımız cömert ve çok içten biri. Malatya'ya konut ya da bizim listemizde olan birkaç tane okul ihtiyacı için TOKİ ile görüşecekler ve ayırdıkları meblağın gerekli kısmının Malatya'ya aktarılmasını sağlayacaklar. Başkanımızın Malatya'ya ve tüm Malatyalılara selamları var. Zaten İkinci Başkanımız Metin Öztürk Hekimhanlı hemşehrimizmiş. Malatya ile özel bir bağları ve ilgileri var. Bundan sonra da bu bağımız kuvvetlenerek artacak... Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.