Bir ümitsizlik yaşanıyor

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı Malatya merkezdeki esnafı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Saadet Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, ülkede bir ümitsizliğin yaşandığını ifade etti.

Bir ümitsizlik yaşanıyor

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Malatya’daki esnaflara ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette kadın kolları üyelerine Saadet Partisi Malatya il başkanı Mustafa Canbay ile parti yöneticileri katıldı. Ziyarette, açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, ülkede bir ümitsizliğin yaşandığını, yaşanan ümitsizliği, Milli Görüşçülerin çalışarak bertaraf edeceğini söyledi. 

Vatandaşlarda durağanlık var

Akkurt, ziyaretin detayları hakkında bilgiler paylaşarak, “Ramazan ayının son günlerini idrak ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde Kadir Gecesi’ni de idrak edeceğiz. Hem Ramazan ayının hem de Kadir Gecesi’nin bütün milletimize ve hemşerilerimize hayır ve bereket getirmesini temenni ediyoruz. Bugün esnafımızı ziyaret ederek, kendilerine iftariyelik ikramında bulunuyoruz. Kimi yerde esnaflarımızla dertleşerek, gündeme dair hasbihal ediyoruz. Bilindiği üzere atmosfer çok durgun ve çok sakin, siyasi aktörlerin aktif olduğu şu günlerde vatandaşlarımızda bir durağanlık var. Bunun da neden kaynaklandığını çok ta düşünmeye gerek yok. O nedenle esnafımızın, hemşerilerimizin nabzını ölçüyoruz. Temennimiz her şeyin bugünden iyi olması ama gidişat pek bunu göstermiyor. İnsanların genelinin düşüncesi de bu yönde ama bizlere ümit var olmak düşüyor. Birbirimize ümit vermemiz gerekiyor çünkü biz inanan insanlarız. Allah’ın izniyle biz Milli Görüşçüler çalışarak, gayret ederek bu ümitsizliği bertaraf edeceğiz. Esnaf kesimi ile alakalı da şunları belirtmek istiyorum, bugünlerden çok daha iyi günler olacaktır ama bu çok iyi bir yönetimle olacaktır. Gayretimiz iyi yönetimin ülkenin başına gelmesi. Bunun duasını edip bunun çalışmasını yapıyoruz. Rabbim bizleri umduğumuzdan daha iyi günlere ulaştırsın” diye konuştu.