Beni kurtarın

Fazla kilolarından kurtulma hayali kuran ve kiloları nedeniyle çalışamayan Erkan Gevrek, midesine kelepçe taktırmak istedi. Sosyal güvencesi olmayan Gevrek, ameliyat için istenen parayı karşılayamadı, doktorlara 'Böbreğimin birini satın alsınlar yeter ki beni bu hastalıktan kurtarın' dedi.

Beni kurtarın

Pütürge'de TOKİ konutlarında babası ile birlikte oturan 23 yaşındaki Erkan Gevrek, fazla kilolarından kurtulmak, vatani görevini yapmak için askere gitmek istiyor. Ameliyat olamayan Gevrek'in tek hayali zayıflamak ve vatani görevi için askere gitmek olan Gevrek, kendisine yardım elinin uzatılmasını bekliyor.

Tek hayali zayıflamak

Tek hayali zayıflamak olan Gevrek, maddi imkânlardan ötürü ameliyat olamıyor. Emekli olan babası ise, emekli maaşıyla evinin taksitlerini ve ailesinin geçimini sağlamaya çalışıyor. İstanbul'dan Malatya'ya gelen Erkan Gevrek, Malatya'da çalışmak istedi fakat kiloları nedeniyle kimse iş vermek istemedi. Bu nedenle sigortası kesilen Gevrek, pandemi öncesinde gittiği Turgut Özal Tıp Merkezinde(TÖTM) midesine kelepçe taktırmak ve bu dertten kurtulmak istedi. Sosyal güvencesi olmadığı için Gevrek'ten ameliyat için 15 lira para talep edildiği öne sürüldü. Maddi imkânı olmayan Gevrek, doktorlara; "Ameliyat için böbreğimin birini satmak istiyorum, lütfen beni bu dertten kurtarın" dedi.