BELPOS Yazılım, 14 ilde aktif olarak hizmet veriyor!

BELPOS Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Vergül, 6 Şubat'ta yaşanan asrın felaketinde Malatya'yı terk etmeyerek hizmet vermeye devam ettiklerini belirterek, 'Yerli ve milli yazılım CODES yazılım Doğu Anadolu bölge bayiliğini alarak 14 ilde aktif çalışmaktayız. Malatya Büyük Şehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz dahil olmak üzere birçok özel şirket ve esnafımız ile aktif çalışmaktayız' dedi. 

BELPOS Yazılım, 14 ilde aktif olarak hizmet veriyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BELPOS Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Vergül, yaptığı yazılı açıklamada, “2017 yılında kurduğumuz şirketimizi Malatya da resmi muhasebe, ön muhasebe, E dönüşüm, üretim yazılımları, Barkod sistemleri, E Ticaret, restoran yazılımı gibi işletmeye özel yazılımlar ile hizmet vermeye başladık. Yerli ve milli yazılım CODES Yazılım, Doğu Anadolu bölge bayiliğini alarak 14 ilde aktif olarak çalışmaktayız. Malatya da büyük şehir belediyesi ve ilçe belediyelerimiz dahil olmak üzere bir çok özel şirket ve esnafımız ile aktif çalışmaktayız. Şubat ayında da yaşadığımız asrın felaketi dediğimiz depremde Malatya’mızı terk etmeyerek hizmet vermeye devam ettik” ifadelerine yer verdi. 
Kalkınma destek teknolojisi güçlü olan bir ülkenin ekonomisinin hızlı büyüdüğünü ifade eden Cihat Vergül, “Yerli ve milli yazılım yatırımı yaparak ekonomiye destek olan Arda Pos Yazılım Yönetim Kurulu başkanı Ekrem Bayraktar (Codes Yazılım) Giresun da sunmuş olduğu Projeleri ile Teknopark’ta yerini aldı ticari yazılım ile Türkiye’de perakende sektöründe, ticari yazılımlarda kendisini başarılı bir şekilde ispatlamıştır. 6 Şubat depremin ilk gününden bugüne kadar vatandaşımızın esnafımızın yanında yer aldı.” şeklinde konuştu.