Bayram güven tazeledi

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Malatya 21. Bölge Birliği'nin olağan genel seçimi Malatya'daki bir otelde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan  İsmet Bayram tek liste halinde gidilen seçimde yeniden başkanlığa seçildi. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bayram güven tazeledi

TESKOMB Malatya 21. Bölge Birliği'nin seçimini gerçekleştirildi. Mevcut Başkan  İsmet Bayram güven tazeleyerek  yeniden başkanlığa seçildi. Seçimin  açılışında konuşan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(MESOB) Başkanı Şevket Keskin, TESKOMB'un deprem ve pandemi sürecinde esnafa verdiği destek verdiğini belirterek, . Müşkül durumda olan esnafımıza zorluk çektirmediniz. Esnafımızın yanında, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Halk Bankamız var. Özellikle Halk Bankası'na esnaf ve sanatkara verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.  Esnafımıza gerçekten çok yardımcı oldular. Hükümetin veremediğini, ellerinden geldiği kadar imkan sağladılar. Kooperatiflere gelince Malatya özelinde gerçekten güzel çalışmaları var. Esnaf ve Sanatkarlar Camiası olarak ülkenin birliği, bütünlüğü için koştuğu için, kardeşliği için, ülkemizin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapmak boynumuzun borcudur. Özellikle Pandemi döneminde devletin gösterdiği bütün kurallara uyan esnaf ve sanatkar camiasına yürekten teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkar kesimi gerçekten bu pandemi durumunda hükümetimizin ve cumhurbaşkanımızı gösterdiği yolda ilerlemeye başladı ve kuralları hakkıyla uymaya başladı. Kooperatiflerimizin esnafa daha çok destek vereceklerini yürekten inanıyorum. Esnaf odalarının, kooperatiflerin bir ayrımı yoktur. Kongremizin Malatya’mıza bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Her zaman esnafın yanında olduk

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Malatya 21. Bölge Birliği (TESKOMB) Başkanı İsmet Bayram, 2019-2020-2021 yılı faaliyet raporlarını okudu. Bayram, 21 yıldan bugüne kadar bölge birliğinde ve birliğine bağlı iller arasında herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını anlatarak, birlik ve beraberlik sigortası olduklarını kaydetti. Her zaman esnafın yanında olduklarını ifade eden Bayram, "Gerek sel felaketlerinde, yangınlardan,  gerek depremlerde hep esnafın yanında bulunduk. 24 Ocak'ta Elazığ ve Malatya'da olan deprem yaklaşık 4 milyon ne yakın iş yerleri zarar gören esnafımızın borçlarını biz ödedik. TESKOMB  ödedi, karşılıksız.  Bunun yanı sıra kredi kullandırdık faizsiz yaklaşık 900 milyon TL. Özellikle Malatya Elazığ depreminde esnafımızı yalnız bırakmadık" diye konuştu.