Battalgazi hak sahipliği sonuçları bugün açıklanacak mı?
6 Şubat depremlerinde büyük yıkımların yaşandığı Malatya'da, depremler sonrası yapılan hak sahipliği başvuru sonuçları açıklanmaya başladı. Hak sahipliği başvuru sonuç tarihinde değişiklik olmazken, 18 Ekim olarak açıklanan Battalgazi haksahipliği listesi, bazı aksaklıklardan dolayı ertelendiği duyuruldu.
Asrın felaketi olarak bilinen depremlerde büyük yıkımların yaşandığı Malatya'da, depremler sonrası yapılan hak sahipliği başvuru sonuçları açıklanmaya başladı. Açıklama tarihleri diğer ilçelerde değişmezken, açıklanma tarihi 18 Ekim olan Battalgazi ilçesinde bazı aksaklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.
Nerede bir klavye memuru shownen varsa Malatya'da toplanmış ne zaman adam gibi bir işi yapacaksınız zaten vali efendi müzelerde pardon falezlerde dolaşıyor ne yapsın vatandaş mağdur olmuş umrunda bile değil önemli olan vali efendinin keyfi sefası
Bir şeyi de zamanında yapın. Zaten bir iş yaptığınız yok . Diğer iller açıklandı Malatya her zaman ki gibi hep geride takip ediyor gerçekten te saçma sapan yönetiliyor bu kent.
Sizin yapacağınız iş ancak bu kadar olur yav işin ehlini getirin bı kurumun başına yeter artık bıktık usandık hepinizden Rabbimden tek dileğim hepiniz sürünün bizi surundurdugunuz gibi
Ne zaman belli değil mi
Bakmadan Geçme





