Başkan Taşkın: 'Sağlık, Huzur ve Bereket getirsin'

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2026 yılının sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Taşkın: 'Sağlık, Huzur ve Bereket getirsin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Taşkın, geride bırakılan yıl boyunca Battalgazi’de sürdürülen çalışmalara değinerek, “2025 yılı boyunca ilçemizin her noktasında vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli adımlar attık. Deprem sonrası toparlanma sürecinde hemşehrilerimizin yanında olmaya, ihtiyaçlara kalıcı çözümler üretmeye gayret gösterdik” ifadelerini kullandı.

Hizmet odaklı anlayışla sürdüreceğiz

Yeni yılda da hizmet odaklı anlayışın süreceğini vurgulayan Başkan Taşkın, “2026 yılında da ortak akıl ve istişare kültürüyle, Battalgazi’mizi daha yaşanabilir, daha güçlü bir geleceğe taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve destekleriyle bizlere güç veren kıymetli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Sağlık, huzur ve bereket getirsin

Başkan Taşkın mesajını, “Yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyor; tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum” sözleriyle tamamladı.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme