Başkan Er, Öğrencilerle Doğada Buluştu!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yaz Okulu programları kapsamında Semt Konaklarında eğitim gören öğrencilerle Turgut Özal Tabiat Parkı'nda hayvanat bahçesini gezdi ve doğa yürüyüşü yaptı.

Başkan Er, Öğrencilerle Doğada Buluştu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Temsilciliği iş birliğiyle 7-14 yaş öğrencilerine yönelik Yaz Okulu Programları düzenleniyor. "Bir Yaz Bin Gelecek" sloganıyla gerçekleştirilen programlarda öğrenciler Kur’an-ı Kerim, Siyer ve ahlak eğitimi alıyor, spor ve kültür etkinliklerine katılıyor.

Başkan Er, Öğrencilerle Doğada Buluştu!

Başkan Er, Orduzu Bölgesi'nde bulunan Turgut Özal Tabiat Parkı'nda öğrencilerle bir araya gelerek hayvanat bahçesini gezdi ve doğa yürüyüşü yaptı. Öğrencilere doğa sevgisini aşılamanın ve geleceğe dair umutlar yeşertmenin önemini vurgulayan Başkan Er, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Aldığınız eğitimlerle donanarak, ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olmanızı bekliyoruz." dedi.

Başkan Er, Öğrencilerle Doğada Buluştu!

Hayvanat bahçesi gezisi ve doğa yürüyüşünün ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Er, onlara çeşitli ikramlarda da bulundu. Öğrenciler de Başkan Er'e ilgisinden ve sevgisinden dolayı teşekkür ederek, onunla birlikte keyifli bir gün geçirdiklerini ifade ettiler.

Başkan Er, Öğrencilerle Doğada Buluştu!

Yaz Okulu programları 16 Ağustos'a kadar devam edecek. Bu programlar kapsamında 11 Semt Konağı ve Eğitim Merkezi'nde 7-14 yaş öğrencilere yönelik eğitim ve etkinlikler gerçekleştiriliyor.