Bakan'dan Zirai don açıklaması: Malatya Afet bölgesi mi ilan ediliyor?
AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, don olayından etkilenen ve büyük oranda ürününü kaybeden Malatya'nın afet bölgesi ilan edilebileceğini açıkladı.
Afet bölgesi ilan edilebilir
Malatya’nın afet bölgesi olması konusunda taleplerini ilettiklerini vurgulayan Bakan, “Malatya'nın paydaşları bir afet bölgesi ilan edilmesini istiyor. Biz bunu açık açık ifade ettik. Öncelikli iki konuyu ilettik. Birisi afet bölgesi ilan edilmesi ile ilgili. Büyük ihtimalle bu olacak. İkincisi çiftçilerimizin Ziraat Bankası ve direkt kooperatiflere ve odalara olan çiftçi borçları var. Kredi borçları var. Bunların da ertelenmesi, ertelenirken de bazı iyileştirmelerin yapılmasını talep ettik. Onun dışında da burada birçok talebimiz var.” şeklinde konuştu.
Hayde Malatya ikdidar vekilleri bir de sizde afet bölgesi ilan bekliyoruz. Hani seçimde sizde bizde oy bekliyorsunuz ya. Hayde bu afet işini becerirseniz sizde özür diliyecem ama bunu bile yapmaya yetersiz kalacaksınız.
Afet ilanını unutun bol bol nasihat ve tarsim sigortası yapın derler. Sigorta daki muhafiyetler kot ayarları yok fizyolojik nedenler vs kendi dediklerine getirir yüzde otuz kırk arası verirler
Afet bölgesi ilan etmezler çünkü Malatya Akp oy veriyor. Vekillerin durumuda orta da malesef,umutlanmayın hüsrana uğramayın
Bakmadan Geçme
 
                     
                     
                     
                     
                     
                         
                         
                         
                                        