Babacan teşekkür etti

Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile görüştüğünü açıkladı. Babacan, Gürkan'a Malatya için yaptıklarından dolayı şükranlarını ileterek, önümüzdeki süreçte ise kendisinden destek istedi.

Babacan teşekkür etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Babacan, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile görüştüğünü açıkladı. Babacan açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Selahattin Gürkan Başkanımız ile görüştüm. Devlet adabını ve vakarını içselleştirmiş, bu olgunluğa sahip bir devlet insanı yaklaşımını yine gördüm ve kendisine hem Malatya için yaptıkları dolayısıyla şükranlarımı hem de önümüzdeki süreçte kendisinden beklediğim desteği ifade ettim. Kendisi de dün Sami Er başkan adayımızı arayıp başarı dileklerini iletti. Bundan sonra da hem siyasi hem insani düzlemde birlikte olacağız. Fransa programımın dönüşünde Malatya'da zaten bir araya geleceğiz.”

Bir ve beraber olacağız

Malatya’nın bir ve beraber olacağına vurgu yapan Babacan, Başkan Gürkan’dan başlayıp geçen süreçteki tüm belediye başkanları ve milletvekilleri sürecin içerisine katarak ve onların da desteği ve yol göstericiliği ile bu yolda ilerleyeceklerini söyledi. Babacan, “Gerek Battalgazi gerek Büyükşehir başkanlığı sürecinde Malatya'ya kattıkları için Selahattin Gürkan başkanıma hassaten teşekkürlerimle” ifadelerini kullandı.