Babacan geliyor

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, 24 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan DEVA Partisi Malatya İl Kongresi'ne Genel Başkan Ali Babacan'da katılacağını belirterek, Malatyalıları kongreye davet etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Babacan geliyor

24 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan DEVA Partisi Birinci İl Kongresi öncesi DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, parti binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Güneş, kongreye katılım sağlayacak olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ziyaret programı hakkında bilgiler paylaştı. Ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Güneş,  Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik eğitimimizi, sağlığımızın durumu maalesef iyiye gitmemektedir. Bugün okullarımız pandemi koşulları nedeniyle uzaktan eğitim vermekte. Ancak birçok öğrencimiz Uzaktan eğitim imkânlarından, internet noksanlığından, iletişim araçları eksikliklerinden dolayı birçok öğrencimiz canlı ders imkânlarından yararlanamamaktadır. Ayrıca sağlıkla ilgili olarak mevcut pandemi sürecinden dolayı birçok işyerimiz kapalı, kısa çalışma süreci uygulanmakta. Ancak bu kısa çalışma ödeneği de yoksulluk ve askeri ücretin altında, ücretsiz izin ödeneklerinin birçoğu ödenememek, geç ödenmekte. Milletimiz bu anlamda ciddi sıkıntı içerisinde" dedi. 

Malatyalıları kongreye davet etti

Güneş, Ali Babacan'ın ziyaret programı hakkında bilgiler paylaşarak, "Nasip olursa Cumartesi günü Malatya kongremizi, genel başkanımız Ali Babacan'ın katılımıyla birinci olağan kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Sabah saat 10:00'da Elemendik mevkiinde genel başkanımızı karşılayacağız. 10.45 gibi oradan hareket edeceğiz. İnşallah saat 11.30'da il binamızın açılışı, 11.45 gibi Yeni cami etrafında bulunan esnaflara ziyaret gerçekleştirilecek. Esnaf ziyaretleri sonrasında saat 14.00'da Ramada Otelde birinci olağan kongremiz başlayacak. Bütün halkımızı yapacağımız olan kongreye davet ediyoruz" diye konuştu.