Babacan, 'Artık tahammülümüz yok' diyerek sitem etti

Ak Parti Milletvekili Abdurrahman Babacan, 6 Şubat depremleri sonrası rezerv alan içerisinde bulunan binaların acilen boşaltılması ve yıkımların en sürede gerçekleştirileceğini belirterek, 'Artık tahammülümüz yok' dedi.

Babacan, 'Artık tahammülümüz yok' diyerek sitem etti

Ak Parti Milletvekili Abdurrahman Babacan, Malatya merkezde yer alan rezerv alanlarıyla ilgili açıklama yaptı. Babacan, rezerv alan ilan edilen bölgelerdeki binaların boşaltılması gerektiğine dikkat çekti.

Yıkım İşlemleri Başlayacak! 

Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Rezerv alanlar başlığında şu an karşımızdaki en önemli mesele ise, kesinleşen rezerv alanlardaki binaların acilen boşaltılması ve yıkımların en kısa zamanda gerçekleşmesi zarureti. Burada vatandaşımızdan ya da esnafımızdan kaynaklı her bir geciktirme şehrin toparlanma süresini uzatıyor. Buna artık tahammülümüz yok. Bundan böyle Şehircilik Bakanlığımız koordinasyonunda Valiliğimiz, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz, ortak bir mutabakat ve koordinasyon içerisinde davranacak ve birlikte hareket edecek. Esnaf için oluşturulan geçici iş yerlerine esnafı alacak ve yıkım işlemlerine hemen başlayacağız” ifadelerini kullandı.