Arıcak, Günedoğru'dan destek istedi

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde BBP'nin belediye başkan adayı Yalçın Arıcak, seçim çalışmalarına devam ediyor. Arıcak, ilçe başkanı Yasar Toraman ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Günedoğru Mahallesi'ni ziyaret etti.

Arıcak, Günedoğru'dan destek istedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Arıcak, ziyarette yaptığı konuşmada, "Ben Hakk'a kul, sizlere hizmetkar olmaya adayım. Sizlere hâkim değil hadim olmaya geliyorum. Allah'ın izniyle Doğanşehir bizim ile yeniden şekillenip yenilenecek. 6 Şubat depreminin bıraktığı tahribatı el birliği ile üstesinden gelip, yaralarımızı birlikte sarıp iyileşeceğiz" dedi.

Arıcak, Doğanşehir'de sosyal yaşam olarak yapılaşmanın depreme dirençli yeni yapılar, yaşanılabilir güvenilir evler ve iş yerleri inşa edilerek geliştirileceğini söyledi. Tarımda, hayvancılıkta, sosyal ve ekonomik alanlarda hep bir adım önde olunacağını belirten Arıcak, "Doğanşehir ilçemizin en iyi koşullarda yaşam kalitesini sağlamak, beldemizi örnek bir ilçe haline getirene dek çalışacağız. Her türlü hizmeti siz birbirinden değerli hemşehrilerimizin takdirine sunacağız" diye konuştu.

Arıcak, Günedoğru Mahallesi sakinlerine gösterdikleri ilgi, alaka ve samimiyet için teşekkür etti.

Arıcak, "Sahadayız ve biz varız. Yepyeni Başlangıçlar, Yeni bir Doğanşehir için, Hep Birlikte Büyük Birliğe..." ifadelerini kullandı.