Arguvanspor, direniyor

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Malatya Arguvanspor, ligin namağlup takımı Aliağa Futbol A.Ş.'yi konuk ediyor. Ligde uzun süredir düşüş yaşayan doğu ekibi, evinde moral bulmak istiyor.

Arguvanspor, direniyor

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Malatya Arguvanspor, ligin 24. Haftasında ligde 2. sırada olan ve ligin en iyi takımlarından olan Aliağa Futbol A.Ş. ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Gümüşhane Sportif Faaliyetler A. Ş’ye 1-0 mağlup olan mavi beyazlı ekip, ligde oynadığı son 11 maçta 10 mağlubiyet alarak düşüşünü sürdürdü. 17 Mart Pazar günü Arguvan İlçe Stadında saat 14’te başlayacak mücadeleyi Melih Aldemir yönetecek. Aldemir’in yardımcılığını Berk Tezcan, Mert Öztürk yapacak. Mehmet Alperen Güçyetmez ise dördüncü hakem olarak görev alacak. 

16 maçta 9 puan

Ligde oynadığı 21 karşılaşmada 2 galibiyet, 4 beraberlik, 15 mağlubiyet alan Arguvanspor, 10 puanla ligin 14. sırasında yer alıyor. Ligde çıktığı 22 karşılaşmada 15 galibiyet, 7 beraberlik, 0 mağlubiyet alan, Aliağa Futbol A.Ş. topladığı 52 puanla ligin 2. sırasında yer alıyor. Haber-Foto: Hatice Yetmen