Arguvanspor'dan hakeme tepki

Malatya Arguvanspor Kulübü Teknik Direktörü Okan Kopan, Küçükçekmeçe Sinopspor maçı sonrası hakemlere tepki göstererek, maça verilen hakemlerin stajyer olduğunu öne sürdü. Kopan, 'Golümüzün verilmemesi, rakip oyuncunun küfür edip hakem tarafından görmezden gelinmesi ekonomik özgürlüğü olan bir takıma ekstra avantaj sağlamanın adaletsizlik olduğunu düşünüyorum.

Arguvanspor'dan hakeme tepki

TFF 3.Lig birinci gurupta mücadele eden Malatya Arguvanspor, ligin ikinci haftasında İstanbul deplasmanında Küçükçekmeçe Sinopspor’a 1-0 mağlup oldu. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktörü Okan Kopan, “Golümüzün verilmemesi, rakip oyuncunun küfür edip hakem tarafından görmezden gelinmesi ekonomik özgürlüğü olan bir takıma ekstra avantaj sağlamanın adaletsizlik olduğunu düşünüyorum. Tabi ki kendi oyuncumuzun davranışını savunacak değiliz gerekli cezayı alacaktır ancak oyuncularımın bizlerin ve büyük emeklerle mücadele ile bizlere imkan sağlayan Başkanlarımın haklarının yenmesine kayıtsız kalacak değiliz. Son olarak futbolun çok sevdiğim bir cümlesi ile yazımı sonlandırayım ne yazık ki hakemleri de yenmek zorundayız” dedi.

Hiç kolay olmuyor

Kopan, “Hiç kolay olmuyor, zorluklarla mücadele ederek genç ve maliyetsiz birtakım oluşturuyorsunuz, güncel futbolu oynayarak aradaki maliyet değerini ortadan kaldıran karakterli birtakım yaratıyorsunuz akabinde stajyer bir hakem heyetinin eline kaderiniz teslim ediliyor. Var uygulamasının en çok ihtiyacı olan lig kanımca 3.ligdir. İnsanların inisiyatifleri ile takımların kaderleri belirlenmemeli” diye konuştu.