Arguvan'da tek hedef galibiyet

TFF Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge'de mücadele eden Malatya ekibi Arguvan Belediyespor, yarın kendi sahasında ikinci sırada bulunan Şanlıurfa temsilcisi Viranşehir Belediyespor'la kritik bir maça çıkacak. Arguvan Belediyespor'da hedef galibiyet.

Arguvan'da tek hedef galibiyet

TFF Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge'de bu hafta ligin üst tarafını önemli şekilde ilgilendiren karşılaşmasında, lider Arguvan Belediyespor, kendi sahasında en yakın takipçisi Şanlıurfa ekibi Viranşehir Belediyespor'u konuk edecek. Mücadele yarın Arguvan ilçe stadında saat 14.00’te başlayacak. 

Malatya'dan taraftar desteği

Bu önemli karşılaşma öncesi Arguvan Belediyespor Teknik Sorumlusu Soner Bayram, gazetemize açıklamalarda bulundu. Bayram, Viranşehir Belediyespor maçının kritik bir maç olduğunu belirterek, "Maçı kazanmamız durumunda en yakın rakibimizle ciddi bir puan farkı ve ilerleyen haftalar içinde önemli bir avantaj yakalamış olacağız. Takım olarak hazırlıklarımızı kendi stadımızda yapıyoruz maç öncesinde önemli bir eksiğimiz bulunmuyor. İnancımız tam. Bu maçtan iyi bir oyun ve iyi bir skor almak istiyoruz. Arguvan Belediyespor olarak sadece Arguvan’ı değil tüm Malatya’yı temsil eden bir takımız ve şampiyonluk yolunda bu güzel mücadelemize destek vermek isteyen futbola gönül vermiş bütün hemşerilerimizi pazar günü maça davet ediyoruz ve manevi desteklerini bekliyoruz. İnşallah yolun sonunda kazanan Malatya futbolu olur" dedi. Öte yandan Arguvan Belediyespor yönetimi kritik maç öncesi saat 12.00’de Eski Belediye Meydanından Arguvan'a araç kaldıracak.

Haber: Abdullah Ergün