'Anlaştığımız oyuncular var'

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, 'Cuma gününe kadar 3 transfer açıklamayı planlıyoruz. Görüştüğümüz, uzlaştığımız oyuncular var. 1-2 gün içinde transferler netleşir ve açıklarız' dedi.

'Anlaştığımız oyuncular var'

Süper Lig ekini Yeni Malatyaspor'da Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Çelikel, Fenerbahçe forması giyen ve takımdan ayrılacağı gündeme gelen Sadık Çiftpınar'ı transfer edecekleri yönündeki haberlere yanıt verdi. Çelikel, Malatyaspor taraftarlarına da transfer müjdesi verdi. Radyospor'da yayınlanan Sporun Merkezi programında Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan Hakkı Çelikel'in açıklamaları şöyle:

Fenerbahçe ile görüşmedik

Fenerbahçe'de gelecek sezon kadroda düşünülmediği konuşulan Sadık Çiftpınar hakkında konuşan Çelikel, "Sadık Çiftpınar çok değerli bir oyuncu. Ancak; bizim transfer gündemimizde yok. Fenerbahçe ile de Sadık Çiftpınar transferi için herhangi bir temasımız, görüşmemiz olmadı" diye konuştu.

Adem ile devam ediyoruz

Galatasaray defterini kapattıktan sonra Yeni Malatyaspor'a dönen Adem Büyük'e de Altay'ın transfer teklifi olduğu konuşulmuştu. Çelikel deneyimli oyuncu hakkında, "Adem Büyük bizim kaptanımız. Kendisinin performansı ortada. Biz Adem Büyük'ten memnunuz. Adem Büyük de bizden memnun. Ayrılık söz konusu değil. Adem ile devam ediyoruz" dedi.

3 transfer açıklayacağız, diğerleri yolda

Öte yandan Çelikel, transfer konusunda yoğun bir çalışma sürdürdüklerini dile getirdi. Malatyaspor yöneticisi, "Cuma gününe kadar 3 transfer açıklamayı planlıyoruz. Görüştüğümüz, uzlaştığımız oyuncular var. 1-2 gün içinde transferler netleşir ve açıklarız. Orta sahaya da birkaç transfer yapmayı arzu ediyoruz. Bu konuda da girişimlerimiz var" diye konuştu.

Daha güçlü bir Malatyaspor izlettireceğiz

Yeni sezonda daha güçlü bir Malatyaspor izlettirmek istediklerinin altını çizen Hakkı Çelikel, "Başta başkanımız olmak üzere yönetim kurulumuz, ekibimiz, teknik kadromuz yeni sezona umutlu bakıyoruz. Yeni sezondaki temel beklentimiz takımımızın başarılı olması. Bu yönde de adımlar atıyoruz. Malatyaspor taraftarlarını memnun edecek bir takım oluşturacağız. Hedefimiz yeni sezonda iyi bir noktada yer almak" diyerek sözlerini tamamladı. Malatyaspor geçen sezonu 45 puanla 15. sırada tamamlamıştı. Erzurumspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Denizlispor küme düşmüştü.