Anlamlı etkinlik

'İstiklal Marşının kabul edilişinin 100'ncü Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü' kapsamında anaokulu öğrencilerinden anlamlı etkinlik gerçekleştirildi. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Anlamlı etkinlik

Yeşilyurt ilçesi Çavuşoğlu mahallesinde bulunan Şehit Öğretmen Elif Livan Anaokulunda ‘İstiklal Marşının kabul edilişinin 100’ncü Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ nedeniyle etkinlik düzenlendi. Minikler istiklal marşımızı gür sesle söylediler. Okul müdürü Kemal Aladağ ve anaokulu öğretmenleri tarafından hazırlanan Programda ilk olarak Berke Deniz Takmaz, Mehmet Akif Ersoy'u anlattı. Sonrasında ise istiklal marşının ilk mısrasını Doğanay Yavuzer, ikinci mısrasını ise Nehir Ozan, gür bir sesle haykırarak okudu. Miniklerin etkinliği beğeniyle izlendi. 
Program sonrasında bir değerlendirmede bulunan Okul Müdürü Kemal Aladağ; "Amacımız burada minik yavrularımıza istiklal marşının ruhunu aşılamak. Cumhuriyetimiz nasıl kuruldu, istiklal marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy kimdi, neden böyle bir marş yazıldı bunları yavrularımıza öğretmeye çalışıyoruz. Bugünde İstiklal Marşımızın kabul edilişinin yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü. Bu programımın hazırlanmasında öğretmen arkadaşlarımızın, okul personellerimize emekleri çok. Bu emeklerinden dolayı kendilerine ve ayrıca miniklerimize gönülden teşekkür ediyorum. Allah bir daha bizlere İstiklal marşı yazdırmasın diyorum" dedi.