Malatya'da 35 mahalle karanlığa gömülecek...
Fırat EDAŞ, Malatya'nın 6 ilçesinde 08 Mayıs'ta elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Kesinti saatleri ve etkilenen mahalleler belli oldu.
Fırat EDAŞ, Malatya'nın Battalgazi, Yeşilyurt, Kuluncak, Doğanşehir, Doğanyol, Akçadağ ilçesinde 08 Mayıs'ta elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Kesinti saatleri ve etkilenen mahalleler belli oldu.
Doğanşehir ilçesindeki; Erkenek ve Reşadiye mahallelerinde yaşanacak olan elektrik kesintisi saat 13.00’te başlayıp akşam saat 17.00’de sona ereceği bilgisi paylaşıldı.
Doğanyol ilçesindeki; Gökçe, Bayırköy, Gümüşsu mahallelerinde işletme bakım çalışması nedeniyle yaşanacak olan elektrik kesintisi sabah saat 09.00’da başlayıp akşam saat 17.00’de sona ereceği bilgisi paylaşıldı.
Battalgazi ilçesindeki Yeni, Kemerköprü mahallelerinde işletme bakım çalışması nedeniyle yaşanacak olan elektrik kesintisi sabah saat 09.00’da başlayıp akşam saat 16.00’da sona ereceği bilgisi paylaşıldı.
Yeşilyurt ilçesindeki; Gündüzbey, Yakınca, Şeyh Bayram ve Özalper mahallelerinde işletme bakım çalışması nedeniyle yaşanacak olan elektrik kesintisi sabah saat 09.00’da başlayıp akşam saat 17.00’de sona ereceği bilgisi paylaşıldı.
Akçadağ ilçesindeki; Büyükçimiş, Karaterzi, Aktepe, İkinciler, Ören, Bölüklü, Gölpınar, Doğu, Altunlu, Kömekavak, Yaylımlı, Keller, Hançerli, Yuvalı, Suçatı, Dedeköy, Dedeyazı ve Ortaköy mahallelerinde yatırım çalışması nedeniyle yaşanacak olan elektrik kesintisi sabah saat 09.00’da başlayıp akşam saat 17.00’de sona ereceği bilgisi paylaşıldı.