Bakan Uraloğlu'na Radar Cezası

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nda hız sınırını aştığı için 9 bin 267 lira radar cezası aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nda araç kullanırken sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerle hız sınırını aştığını itiraf etti.

Paylaşımında aracın saatte 225 kilometreye ulaştığını belirten Uraloğlu, 'Ankara-Niğde Otoyolu'nun son durumunu görmek amacıyla direksiyona geçtim. Bu esnada farkında olmadan hız sınırını kısa bir süre de olsa aştım. İlgili video ile de kendimi ihbar etmiş oldum. Hız sınırlarına riayet etmek herkes için zorunludur. Otoyol jandarmamız tarafından gerekli cezai işlem uygulanmıştır. Bundan sonra çok daha dikkatli olacağımı kamuoyuna bildiririm' ifadelerini kullandı.

Otoyol jandarması, Bakan Uraloğlu'na 'hız sınırını yüzde 50'den fazla aşmak' maddesi kapsamında 9 bin 267 lira ceza uyguladı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme