Amacımız sağlıklı bir ortam

Malatya'da özel bir halı yıkama şirketi pandemi sürecinde başlatmış olduğu kampanya ile vatandaşın beğenisi topladı. İletme sahibi Alparslan Tohum, şehit ve gazi ailelerinin halılarını ücretsiz bir şekilde dezenfekte edeceklerini söyledi.

Amacımız sağlıklı bir ortam

Malatya’da 7 senedir vatandaşa hizmet veren Gül Halı Yıkamacılık, Kovid19 sürecinde başlatmış olduğu kampanya ile birlikte vatandaşın beğenisi topladı. İşletmecisi Alparslan Tohum, pandemi sürecinde yapmış oldukları kampanya hakkında gazetemiz Net Haber’e açıklamalarda bulundu.  
Tohum 7 yıldır Malatya halkına hizmet verdiklerini aktararak, "Malatya'da uzman ekibimizle hizmet vermekteyiz. Covid19 surecinde firmamızın yapmış olduğu antibakteriyel temizlik ve dezenfekte işlemi iile Malatya halkının halıların dezenfekte edilmesini sağlıyoruz. Amacımız paradan ziyade sağlıklı bir ortam oluşturmak. Bu vesile ile dezenfekte işlemlerimizi maliyetine gerçekleştiriyoruz. Ayrıca şehit ve gazi ailelerimizin halılarını ücretsiz bir şekilde dezenfekte ediyoruz. Vatandaşlarımıza elimizden geldiğince bu süreçte bir nebze olsun yardımcı olmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.