Akçadağspor sahipsiz değil

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar, Akçadağspor Kulübü için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirterek, 'Akçadağ Belediyesi, Akçadağ Kaymakamlığı, esnaf odalarını, kurum ve kuruluşlarını Akçadağspor destek olmaya birlikte hareket etmeye davet ediyorum. Akçadağspor sahipsiz değil' dedi.

Akçadağspor sahipsiz değil

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar, geçtiğimiz sezon Malatya 1. Amatör Kümede mücadele eden ve lig sonunda Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarı gösteren Akçadağspor Kulübü’ne, başta Akçadağ Belediyesi, Akçadağ Kaymakamlığı olmak üzere esnaf odalarını, kurum ve kuruluşları destek olmaya ve birlikte hareket etme çağrısında bulundu. 

Sözde değil özde sahip çıkılsın

Maskar herkesin üzerine sorumluluk düştüğünü, sözde değil özde Akçadağspor’a sahip çıkılmasını beklediklerini ifade ederek, “Akçadağ Dayanışma Derneği olarak kurulduğumuz günden bu güne, güzel ilçemiz Akçadağ’ımızın her alanda hak ettiği değeri görmesi adına büyük bir hassasiyetle davranıyor ve de elimizden gelen desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Özellikle son birkaç yıldır ilçemizdeki sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin hissedilen boşluğunu doldurmayla ilgili yapılan başarılı faaliyetler içerisinde, Akçadağspor Kulübü’müzün bu sezon yüksek bütçeli bir çok rakibine nazaran, çok daha mütevazi kadrosuyla 1. Amatör lig’ de ilimizdeki 32 takım arasından 1. Olarak Bölgesel Amatör Lig’ e çıkması bizleri gururlandırarak fazlasıyla mutlu etmiştir. Akçadağspor Kulübü’müzün bu sportif başarısının yanında, özellikle Yeşiltepe Spor Kompleksi tribünlerindeki büyük heyecana yol açan final maçlarında tüm Akçadağ’ın nasıl kenetlendiğini görmemizde bizler için ayrıca büyük bir mutluluk kaynağı olmuştur. Bizde AKÇADAĞDER Genel Merkezi olarak kurulduğu günden bu güne birbirinden değerli insanlarımızın emekleriyle bu günlere gelen ve bizlere hala o günlerin güzel hatıralarını yaşatan Akçadağspor Kulübü’müzün bu sezon ilk kez mücadele edeceği bölgesel amatör ligin ilçemize sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik olarak katacağı değerlerin farkındayız. Kulübümüzün, hâlihazırda sahip olduğu sınırlı olanakların güçlü bir şekilde desteklenerek arttırılmaması durumunda, takımımızın grubundaki ilimizin ve diğer illerin maddi olanakları çok daha iyi ve camia olarak kenetlenmiş ilçe takımlarına karşı mücadele edebilmesi pekte mümkün görünmemektedir. AKÇADAĞDER Genel Merkez Ailesi olarak bu noktada kulübümüzün ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceği bir yapılanmaya gitmesi için, büyük bir içtenlikle elimizden gelen tüm desteği vermeye hazır olduğumuzu paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyor ve ’ Akçadağ’da, Akçadağspor’ da Hepimizin ‘ diyerek tüm hemşerilerimizi kurum ve kuruluşlarımızı kulübümüze destek olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.