Akçadağ'da 112 Acil Sağlık İstasyonunun temel atıldı
Malatya'nın Akçadağ ilçesinde cezaevi alanı içerisinde yapılacak 112 Acil Sağlık İstasyonu'nun temel kazısı başladı. Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, çevre yoluna yakın stratejik konumda hayata geçirilen istasyonun, ilçede acil sağlık hizmetlerine erişimi hızlandıracağını ve müdahale sürelerini önemli ölçüde kısaltacağını belirtti.
Malatya Akçadağ’da 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun temel kazısı başladı. Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, cezaevi alanı içerisinde yapılacak olan 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun çalışmalarının başladığını açıkladı. Başkan Ulutaş, projenin ilçede sağlık hizmetlerine erişimi hızlandıracağını belirtti.
Yapılacak istasyonun çevre yoluna yakın stratejik konumda yer aldığına dikkat çeken Ulutaş, "Akçadağ’ımızın ihtiyaçlarını bir bir karşılamaya, ilçemizi her alanda daha güçlü yarınlara taşımaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, cezaevi alanı içerisinde kazandırılacak olan 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun temel kazısını gerçekleştirdik. Çevre yoluna yakın stratejik konumuyla bölgemize hızlı, etkin ve kesintisiz sağlık hizmeti sunacak olan bu yatırım, acil durumlara müdahale süresini önemli ölçüde kısaltacaktır. Bu önemli yatırımın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta İl Sağlık Müdürümüz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum " dedi.
Bakmadan Geçme