AK Parti seçime hazırlanıyor

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları seçiminin 12 Şubat Cuma günü saat: 14.00'te Malatya Merkez Kapalı Spor Salonu'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle katılarak, gerçekleştirileceğini söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti seçime hazırlanıyor

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akın ve Akın'ın görevi devredeceği Muhammed Sinan Özhüsrev ile birlikte partisinin il binasında basın toplası düzenledi. Koca, gençlik kollarının kongre sürecini nihayete erdirerek, il kongresini taçlandırmayı müjdelemek için bir araya geldiklerini söyledi. Koca, AK Parti İl Gençlik Kongresi'nin, 12 Şubat Cuma günü Merkez Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirmeyi planladıklarını kaydederek, kongreye genel merkezden genel başkan yardımcılarının, gençlik kolları yöneticilerinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katılacağını belirtti. 

Yeni bir heyecan ve güç katacak

Kongrenin, Malatya’ya, gençliğe ve partiye hayırlı olmasını temenni eden Koca, "Bugüne kadar başarılı çalışmalarıyla, gayretiyle fedakârca bu işe zaman ayırmasıyla Ömer Akın başkanımız bu görevi layıkıyla yerine getirdi. Nasip olursa 12 Şubat Cuma günü gerçekleştireceğimiz kongrede de Ömer başkandan bayrağı Muhammed Sinan Özhüsrev kardeşimiz devralacak, biz Sinan kardeşimizin de Ömer başkandan aldığı bu bayrağı daha da yükseklere çıkarma gayretiyle yenilenen hem ilçe başkanlıklarımızda hem de ilçe yönetim kurullarımızda ve nihayetinde il yönetim kurullarımızdaki yenilenen ve devam eden arkadaşlarımızla el birliği ve gönül birliğiyle partimize yeni bir heyecan ve güç katacağına inanıyoruz. Ben şimdiden kendisini tebrik ediyorum. Allah hayırlı hizmetlere vesile etsin diyorum. Ömer başkana da bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. Koca, mevcut İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akın'ın il yönetiminde partiye hizmet etmeye devam edeceğini aktararak, "El birliğiyle gönül birliğiyle çalışacağız. Ben şimdiden bu döneme kadar görev yapmış, gençlik kolları il başkanlarımıza, gençlik kolları il yönetim kurulu üyelerimize, gençlik kolları ilçe başkanlarımıza ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize şu anda aramıza yeni katılan ilçe başkanlarımıza, devam eden ilçe başkanlarımıza, yeni yönetim kurulu üyelerimize ve devam eden yönetim kurulu üyelerimize başarılı hizmetler diliyorum. İnşallah el birliğiyle Malatya’mızda partimizi hem de ülkemizde partimizi güçlendirmek adına gayretli çalışmalar sergileyeceğimize inanıyorum" diye konuştu.