Ak Parti'den Yeniden Refah'a Göç!

Malatya'da Ak Partili eski belediye başkanları Yeniden Refah Partisi'ne geçti. 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Malatya'da Ak Parti'den ilçe belediye başkanlığı yapmış bazı eski belediye başkanları Yeniden Refah Partisinden Belediye Başkan adayı oldu.

Ak Parti'den Yeniden Refah'a Göç!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Malatya’da Ak Parti’den ilçe belediye başkanlığı yapmış bazı eski belediye başkanları Yeniden Refah Partisinden Belediye Başkan adayı oldu. 14 Mayıs seçimlerinde ivme kazanan ve 31 Mart yerel seçimlerine kendi adayları ile girmek isteyen Yeniden Refah Partisi, Ak Parti tarafından tekrar aday gösterilmeyen mevcut durumdaki ve eski belediye başkanlarının çaldığı kapı oldu. Malatya’nın Darende, Kale ve Kuluncak ilçelerinde önceki dönem belediye başkanları 31 Mart’ta Yeniden Refah Partisi’nden seçime hazırlanıyor. 

Malatya'da Siyasi Transfer Hareketi.. Ak Parti'den Yeniden Refah'a Göç!
Darende, Kale ve Kuluncak ilçelerinde önceki dönem belediye başkanları 31 Mart'ta Yeniden Refah Partisi'nden seçime hazırlanıyor. Ak Parti ile Yeniden Refah Partisi arasındaki ittifak görüşmeleri uzlaşma ile sonuçlanmamıştı. Yeniden Refah Partisi, 31 Mart seçimlerine kendi adayları ile gireceğini duyurmuştu. Ak Parti'den aday gösterilmeyen belediye başkanları Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.
Darende'de 2014-2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Dr. Süleyman Eser, Kale'de ise 2014-2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Cemal Akdemir, Yeniden Refah Partisinden aday oldu.

Malatya'da Siyasi Transfer Hareketi.. Ak Parti'den Yeniden Refah'a Göç!
Kuluncak’ta daha önce Ak Parti’den Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Boyraz’ın, Yeniden Refah Partisi'nden aday olduğunu açıkladı.

Malatya'da Siyasi Transfer Hareketi.. Ak Parti'den Yeniden Refah'a Göç!