44 Öğrenci Burslulukla Taçlandırıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerinde (MABEM) eğitim gören 44 öğrenci, Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nda (İOKBS) başarılı sonuçlar alarak bursluluk hakkı kazandı. Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

44 Öğrenci Burslulukla Taçlandırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerinde (MABEM) eğitim alan öğrenciler, başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki Semt Konakları ve Eğitim Merkezleri aracılığıyla öğrencilerin eğitim hayatlarında başarı elde etmelerini sağlıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 21 Nisan’da düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları açıklandı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde eğitim alan 44 öğrenci, sınavdan yeterli puanı alarak bursluluk hakkı kazandı.

44 Öğrenci Burslulukla Taçlandırıldı

Bu başarı, daha önce aynı sınavda burs kazanan öğrencilerle birlikte toplamda 100’den fazla öğrencinin eğitim hayatlarına burslu olarak devam etmesini sağladı. Semt Konakları ve Eğitim Merkezleri, öğrencilerin akademik başarısını desteklemek ve onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.