20 ünite kapasiteli merkez inşa ediliyor

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine inşa edilen 20 ünite kapasiteli ağız ve diş sağlığı merkezinde çalışmaları hızla sürüyor. Hatay Valisi Mustafa Masatlı'da yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Depremin yaralarının sarıldığı Hatay’da sağlık alt yapısı güçlendirilmeye devam ediyor. Reyhanlı ilçesine inşa edilen 20 üniteli ağız ve diş sağlığı merkezinin yapımında sona gelindi. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, merkezi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden detaylı bilgi aldı.
Modern donanımıyla dikkat çeken merkez, Reyhanlı ilçesinde ağız ve diş sağlığı hizmetlerini daha geniş imkanlarla sunacak ve vatandaşlara hem kaliteli hem de erişilebilir sağlık hizmeti sağlayacak.
Vali Masatlı, merkezin tamamlanmasıyla birlikte bölge halkının sağlık hizmetlerinden çok daha kolay yararlanabileceğini belirterek, güçlü bir sağlık altyapısının kamu hizmetlerinin kalitesini yükselteceğinin altını çizdi.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme