Öğrenciler yeteneklerini sergiledi!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Samanköy Konteyner Kentindeki ana sınıfı öğrencileri, yıl sonu etkinliğinde, doyasıya eğlendi. 

Öğrenciler yeteneklerini sergiledi!

Yeşilyurt ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Samanköy Konteyner kentte Malatya Girişim Grubu 1 Nolu Anaokulu Şubelerinde eğitim alan öğrenciler, İMSİAD Çok Amaçlı Spor Salonu ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen yıl sonu şenliği programında, deneysel çalışmalar, sanatsal etkinlikler, geri dönüşüm ve sıfır atık defilesi, sahne gösterileri düzenlendi. 

Öğrenciler yeteneklerini sergiledi!
Programda konuşan Yeşilyurt ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Aladağ," Malatya büyük bir depremi atlattı konteynerde de olsa öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz ellerinden geleni yaptığını görüyoruz. Emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Öğrenciler yeteneklerini sergiledi!

4 sınıfta 60 öğrencinin eğitim aldığını ifade eden Malatya Girişim Grubu 1 Nolu Anaokulu Şubeleri Müdürü Nejla Bayer Demirhan, amaçlarının depremlerden etkilenen çocuklara mutlu bir eğitim öğretim ortamı sunmak olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Akademik başarıdan çok onların okula mutlu olarak gelmesini sağlamak. Çocuklar için elimizden geleni yaptık. Bugün bütün yıl boyunca emek emek işledikleri etkinlikleri sergiledik. Depremden etkilenen çocuklarımıza bir nebze de olsa mutlu etmek, depremin yaralarını sarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Derdimiz çocukların mutlu olması.” 
Yaşanan deprem sonrası Samanköy konteyner kentte yaşamaya başladıklarını belirten veli Şehriban Özdemir, konteyner kentte ilk geldiklerinde tedirgin olduklarını ancak öğretmenlerle tanışınca çocuğunu gönül rahatlığıyla onlara teslim ettiğini söyledi.